SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, τα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπουν στις εταιρείες να φτάνουν στους πελάτες τους όπου και αν βρίσκονται, διευρύνοντας την πελατειακή τους βάση. Εάν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα άλλων τεχνικών μάρκετινγκ – συμπεριλαμβανομένου του SEO. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη στρατηγική, τη διαχείριση ή τη διαφήμιση των κοινωνικών δικτύων, μπορούμε να βοηθήσουμε.
Οι Υπηρεσίες μας


Ανάπτυξη Στρατηγικής Κοινωνικών δικτύων

Παρέχουμε μια σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες κοινωνικών μέσων υψηλής αξίας μέσω των οποίων θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε απτά αποτελέσματα από τις δραστηριότητες των κοινωνικών δικτύων.Διαχειρηση διαφήμισης κοινωνικών δικτύων

Οι διαφημιστικές υπηρεσίες των κοινωνικών δικτύων, αποδεικνύονται ότι επιταχύνουν την ανάπτυξη. Με τη διαφήμιση μέσω των κοινωνικών δικτύων, το 100% των πελατών μας έχουν δει αποτελέσματα.Δημιουργία Περιεχομένου Κοινωνικών Δικτύων

Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρησης περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα για να σας βοηθήσουμε άμεσα ή έμμεσα να εμπορευτείτε τις προσφορές σας μέσω των online κοινωνικών μέσων.
Τι είναι το Social Media Marketing;

Το μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων (Social Media Marketing ή SMM) είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που υλοποιεί διάφορα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (facebook, twitter, youtube κτλ) για την επίτευξη στόχων επικοινωνίας και επωνυμίας. Το μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων καλύπτει πρωτίστως δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κοινωνική διανομή περιεχομένου, βίντεο και εικόνων για σκοπούς μάρκετινγκ, καθώς και πληρωμένες διαφημίσεις κοινωνικών μέσων.


Γιατί χρειάζεστε διαχείριση κοινωνικών δικτύων;

 

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα κοινωνικά δίκτυα

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο τομέας της εταιρείας σας, οι πελάτες σας χρησιμοποιούν καθημερινά κοινωνικά μέσα. Είναι σημαντικό να τους κρατάτε δεσμευμένους και συνδεδεμένους με το εμπορικό σήμα σας, ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν για την εταιρεία σας.

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για αυτό και αναζητούν εταιρείες που την παρέχουν. Η υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμετάσχει στη συζήτηση.

 

Οι άνθρωποι μιλούν για την εταιρεία σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρέπει να ακούσετε τι λένε οι πελάτες σας σχετικά με την εταιρεία σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και να απαντήσετε στις ανησυχίες τους. Οι υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επικεντρώνονται στην προβολή των θετικών πτυχών του τι προσφέρει η εταιρεία σας και ανταποκρίνεται με ειλικρίνεια σε αρνητικές παρατηρήσεις.

 

Οι εταιρείες αξίζουν την εξειδικευμένη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διαχειριστές μάρκετινγκ δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε μέλος της επιχείρησής μας έλαβε την πιστοποίηση της διαχείρισης κοινωνικών μέσων και η υπηρεσία μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και μια νέα πελατειακή βάση.Η διαδικασία


Ανάπτυξη Στρατηγικής

Διαχείρηση Διαφήμισης

Διαχείρηση Κοινότητας

Δημιουργία Αποτελεσματικού περιεχομένου

Μετρήσεις & Αναφορές

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!

Θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ