Δυναμικές ιστοσελίδες

Γιατί δυναμική ιστοσελίδα?

Μια δυναμική σελίδα με Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας εύκολα και γρήγορα. Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο, εξαιρετικά προσαρμόσιμο, και φιλικό προς το χρήστη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ιστοσελίδες, blogs, ηλεκτρονικά περιοδικά, παρουσίαση της επιχείρησής σας ακόμη και για το ηλεκτρονικό εμπόριο.


Η διαδικασία


Επιλογή πλατφόρμας

Επιλέγουμε την πλατφόρμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

1

Ανάλυση περιεχομένου

Αναλύουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και εγκαθιστούμε τα ανάλογα πρόσθετα ανάλογα με το είδος της επιχείρησης.

2

Ανάπτυξη Υλικού

Αναπτύσσουμε μοναδικό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

4

SEO

Βελτιστοποιούμε τη σελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης

5


Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου

Στην Onnet, σας προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων προσαρμοσμένες στο ύφος της επιχείρησής σας που θα σας μετατρέψει αυτόματα σε έναν σκληρό ανταγωνιστή στο χώρο του διαδικτύου. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση του περιεχομένου μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι κατά κύριο λόγο το WordPress (λόγω των αμέτρητων επιλογών σε πρόσθετα που καλύπτουν τις ανάγκες όλου του φάσματος των επιχειρήσεων με μικρό κόστος), το Joomla, το Drupal αλλά και custom CMS για πιο εξειδικευμένες λειτουργίες.


Ας ξεκινήσουμε

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ